Guanghan Ginza City Center
Cover area:28869m²  Building area:80759m²    Date2015

Designing the Ginza city center involves a big challenge: how to deal with the very unique site conditions of the project as well as the complex urban space environment around the base? The main building is located next to a street with over 400 meters in length and only 30-80 meters in depth. In order to cope with the harsh conditions of site design without variation rule, architects creatively introduced the design concept of "Component Volume Architecture". The team is able to integrate a series of extremely personalized independent building volumes in an organic manner, which successfully solves the problem of single and cumbersome facade for most large street commercial complex. According to the different morphological characteristics of building volumes, EastBay respectively applies the corresponding facade with stereo mapping and high-tech decoration approach. The overall design has endowed the Ginza city center with the fashion business image ahead of time.

The exploration and innovation of avantgarde architects on the types of Commercial Plaza result from that the developers understand and are ready to actively respond theupcoming diverse needs of "Y Tmes"".-- Stephen•Pingboli

All over the world, the traditional commercial square designers usually adopt the design strategy with "old style",either redundant or rigid. The commercial plaza designof the 1970s has not been unable to meet the needs of a new generation of young people."Y Times" is filledwith entertainment with the most extensive sense. They are the consumption-liking generation in the history , believing in the concept that"work is for life". The design concept combiningshopping and entertainment breaks the limitations of the traditional commercial square so as to improve the charm and vitality of the traditional commercial street. Therefore,the original and closed commercial plaza is doomed to disappear, and instead here is a multifunctional space network. The indoor and outdoor space of the commercial plaza and urban landscape areinterwoven together. The indoor and outdoor space boundaries are deliberately vague. Thus,public and private space have been merged so that the shoppers can no longerfeel"crossing threshold".

EastBay makes great efforts to eliminate the barriers of space inside the buildings, thus creating a transparent,easy,smooth and free fashion shopping environment. Ginza city center possesses a 500-meter continuous shopping atrium group, with natural light filling the entire shopping center,creating a colorful fantasy scene.

   
Email 641128375@QQ.COM Add: No.11D,Qianjiang
Phone: +86-21-20221958 Building,971 Dongfang
  Road,Shanghai